Brugte motorcykler af alle mærker

Kigger du efter brugte motorcykler? Hos CVP Horsens MC-Service forhandler vi brugte motorcykler i ethvert prisleje, og vi kan efterkomme ethvert ønske om hestekræfter med videre. Vi holder til i Horsens, men har også kunder fra blandt andet Skanderborg, Vejle og mange andre steder.

Vi er bikere, som forhandler brugte motorcykler

​For de fleste mennesker er det et stort projekt at købe en brugt motorcykel, og de fleste nuværende og kommende bikere er drevet af passion. De færreste køber en brugt MC for bare at køre på arbejde.

Vi er sælgere og mekanikere, men vi er også bikere, og det er vi også i arbejdstiden. Derfor kan vi give god og kompetent rådgivning omkring MC-køb og MC-salg. Sådan har det været i 50 år.

Hos os er kunden altid i centrum, og derfor skal det være overskueligt at kigge på brugte motorcykler. Vores fokus er, at kunden får en maskine, som han eller hun kan have glæde af i mange år. Derfor er vi hjælpsomme og tilbyder en supergod service. Vi tilbyder også vinteropbevaringen.

Kig forbi for at se vores store udvalg af maskiner

​Du er velkommen hos os for at se på en motorcykel til salg, og du kan få en prøvetur. Vi tilbyder naturligvis hjælp til finansiering.

Du er altid velkommen til at høre om vores udvalg af brugte motorcykler. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 75 61 81 11 for at høre mere. Eller du kan skrive til os på e-mail cvp@cvp-mc.dk.

Følg med på Facebook

CVP, Horsens Mc Service A/S

Spedalsø 69, 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

CVR: 25451104

Kontaktoplysninger

Telefon: 75 61 81 11

E-mail: cvp@cvp-mc.dk

Indhent et tilbud.

Forsikringspriser​