Scooter og knallert til salg - nye og brugte

​Leder du efter en scooter til salg? Hos CVP Horsens MC-Service kan vi tilbyde en scooter eller en knallert til enhver smag. Du kan købe en ny eller en brugt, og vi har de anerkendte mærker såsom Aprilia. Vi ligger i Horsens, men vi har også kunder fra blandt andet Skanderborg, Vejle og omegn.

Vi har fokus på, at kunden vælger den rette scooter

​Vi har over 50 års erfaring med motorcykler, knallerter og scootere, og vi er både knallert 45- og knallert 30-forhandler. De kører på benzin, men vi forhandler også cykler, som kører på el.

Vi forhandler alle de anerkendte mærker såsom:

  • MotoCR
  • PGO
  • Peugeot

Kunden er altid i centrum, og vi lægger vægt på, at det skal overskueligt for kunden. Vores fokus er, at kunden får en scooter, som han eller hun kan få glæde af i mange år. 

Vi tilbyder også service, reparation og dækskifte på vores værksted, hvor vi har dygtige og veluddannede mekanikere. De tager sig af både stort og småt, ligesom de gerne kommer med gode råd.

Kom gerne forbi forretningen for at se udvalget

​Du er altid velkommen til at få en prøvetur. Og måske finder du en billig knallert eller en billig scooter pris. Vi tilbyder gerne hjælp til finansieringen.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 75 61 81 11 for at høre om priser og brugte scootere. Eller du kan skrive til os på e-mail cvp@cvp-mc.dk.​

Følg med på Facebook

CVP, Horsens Mc Service A/S

Spedalsø 69, 8700 Horsens

Klik her for rutevejledning

CVR: 25451104

Kontaktoplysninger

Telefon: 75 61 81 11

E-mail: cvp@cvp-mc.dk

Indhent et tilbud.

Forsikringspriser​